Sunday, July 16, 2006

Rapunzel

Mænd der ser godt ud med langt hår, bliver nogen virkelig gode skår med kort hår. Mænd det ikke klæder at have langt hår, klæder det langt bedre at have kort hår. Så hvad er det for et statement? Det ser bare usoigneret, sjusket og indolent ud. Jeg siger ikke at det er det, men det ser sådan ud. Bliv nu bare klippet.

Værre endnu er det med de mænd, som ikke vil erkende at de er blevet temmelig tyndhårede og forsøger at skjule det med hel- eller halvlangt hår. Nej, du er ikke excentrisk New yorker, du er bare snublende nær hentehår. Jeg ved godt at skaldethed og det at tabe håret kan være et meget ømt punkt, men helt ærligt - det er lige meget. Det betyder ingenting. Bliv nu bare klippet.

Og jeg lover min endnu ikke undfangede førstefødte bort til den der får dreadlocks forbudt ved lov.

13 comments:

Anonymous said...

Shit, mand. Skal jeg så lade lokkerne falde? Hvad vil de andre narkomaner i kollektivets pub så ikke sige til mig? Må man ikke bare beholde det hen over sommeren? Det er super fedt at mærke håret vejre i vinden. Kan man ikke bare sætte det op i en hestehale? Det er sgu da smart! Og hvad skal man så headbange med? Det ser da helt forkert ud med en Iron Maiden-t-shirt og kort hår?

Terse said...

okayokayokayokay - subistensløse, drankere og narkomaner er undskyldt, samt heavyrockere og snotforvirrede teenagere.

Resten: get a hair cut - you clean up real nice!

...i øvrigt kan hår vejre? Jeg troede det betød "at få fært"...

cyclonebill said...

What? Jeg troede det hed 'vajer i vinden'!

Argh - sproget falder fra hinanden - opløsning, panik! Jeg må sgu få skrevet det speciale færdigt inden det er for sent!

Terse said...

@Nick: Tak for opklaring, men sikke dog et syret og langstrakt eksempel... Hvad er det dog for en ordbog?

"Bajer i vinden" ...Hmmm... jeg får billeder på nethinden af et træ i tusmørke overhængt med flasker på snor, der klirrer og laver uuooh lyde...

@Cyclone: Roooolig nu, roooolig. Der er ikke noget galt, det er bare dit specialemode der fordrejer din perception af virkeligheden...

cyclonebill said...

Ja, muligvis, men jeg hyperventilerer stadig af angst for at sproget dekonstrueres inden jeg når at printe lortet ud.

Og nu 'bajer i vinden', det var dråben, jeg er skredet - man kan finde mig ude i Nordhavnen, siddende på en ølkasse og med en barsk vind der river og flår i mine buskede øjenbryn.

Lommen said...

Hørt, Terse! Hørt!

Eller... altså... måske KAN dread locks være lidt fedt til ganske få. *Ahem* Men derudover *nikker samstemmende* HAR prøvet at få et par kikset for sent på den grungetyper i mit bofællesskab til at fatte det, men der fiser ligesom intet ind under hårrødderne. Klart med alt det tyndslidte, fedtede garn, der hænger i vejen...

Terse said...

@Cyclone: Jeg skriver (ikke) speciale på sjette måned, så vi ses dernede. Skal jeg selv tage en ølkasse med?

@Lomme: Dreadlocks lugter. Jeg er ligeglad med hvordan det ser ud. De lugter. Derudover - mænd og deres hår kan være ligeså problematisk som kvinder og deres vægt... Måske findes der en bizar kosmisk balance?

Anonymous said...

Fedt - glæder mig til at få lidt vindbajerselskab. I behøver ikke selv have ølkasser med - I kan hver sidde på et hjørne af min. Men æhm - kunne I evt. tage en sweater med til mig? Der er lidt koldt herude om natten.

Terse said...

Nick tager en sweater med til dig, og ved du hvad, Cyclone, så smører jeg lige en madpakke.

Næeh... det ku' godt gå hen og blive helt hyggeligt!

Terse said...

Altså, tror du jeg er amatør? - tænkte på noget med æg & rejer, kalkun & bacon og den slags.

cyclonebill said...

Altså, kommer I snart eller hvad? Det begynder at blive lidt ensomt herude.

Terse said...

Uuuuhhh - kan ikke lige love noget, har et temmelig fucking stort computer problem p.t.

cyclonebill said...

Så tror jeg snart jeg vender næsen hjemad. Nu har jeg så også siddet herude i et par døgn uden andet selskab end ølkassen jeg sidder på.

God bedring med maskinen!