Wednesday, September 13, 2006

Nihola - I hate you!

Jeg kan ingenlunde mønstre det samme velartikulerede had som mesteren. Men jeg begynder at forstå dig, Cyclone.

Harmen var voldsom og pulsen høj, da en satan på en nihola valgte at stoppe uden varsel på Østerbrogades cykelsti (indadgående retning) lige efter et lyskryds der netop var skiftet fra rød til grøn. Alle ved, eller kan tænke sig til, at lyskrydsskift i myldretiden almindeligvis afstedkommer flaskehalsproblemer. Og var det en nødsituation? Næeh nej, idioten stoppede for at foretage et opkald. Ikke engang besvare, men foretage et opkald.

Det værste er, at spaden kunne være kørt 25 meter længere frem og drejet ind til højre, og haft en rolig plet at ringe fra, uden at være til gene og/eller fare for andre cykelister. Jeg er stolt over at jeg halvhøjt fik råbt "Det der er ikke smart!" ind i hovedet på synderen. Ærgrer mig dog over at jeg ikke fik tæsket et par eder og forbandelser ind over også.

16 comments:

cyclone bill said...

Fedt! Alle mennesker har en lille christianiacykelhader inde i maven... Og herligt du også fik råbt lidt.

Ins said...

Det er begrænset fedt at blive råbt af i trafikken. I sidste uge råbte en meget stor mand fx: "Din so!" efter mig da jeg tillod mig at cykle over et fodgængerfelt (uden lysregulering) og ja ja jeg ved godt at jeg i princippet skulle stoppe op og vente på at han havde kvabbet sig over feltet, men altså alligevel en mærkelig kommentar.

Nick said...

@Terse: Velkommen i klubben. Vi ser alle på cyklonen med ærefrygt, men jeg må sige, at jeg efter at have cyklet fra nørrebro til amager hver dag i myldretiden OG tilbage igen, er ved at oparbejde et solidt had til andre cyklister og enkelte fodgængere. Hvad fanden sker der for dem?

@ins: Hvis man fortjener at blive råbt af, er det bare ærgerligt, hvis det er ufedt. Det er også ufedt at ryge ud foran en taxa eller en bus, fordi klaphatten foran svinger ud uden overhovedet at ænse den omkringliggende trafik. Naturligvis er det urimeligt, hvis man ikke har gjort noget galt, der har du helt ret. Men det er min holdning, at der næsten ikke bliver råbt nok.

Terse said...

@Cyclone: Jeg tænkte på dig instinktivt og håbede du ville være stolt...

@Ins: Jeg tror det store pro/con tværpunkt ang. trafikråberi ligger i farlighedsfaktoren. Hvis man gør noget forkert men ikke er decideret til fare for andre skal trafikråbere klappe kaje. Der er jo også milevid forskel på tirsdag kl. 13 langs søerne og myldretiden på Nørrebrogade.

@Nick: Der er mange sideeffekter af fast arbejde. Erkendelserne kommer dryppende henad vejen. Med trafikken er det jo et spørgsmål om opmærksomhed og konduite.

cyclone bill said...

Stolt, jo tak! Bobler næsten over af faderlig that's my girl-glæde.

Terse said...

Eiih altså - Cyclone. Jeg rødmer jo af glæde her :o)

Preben said...

Jeg er simpelthen så ked af at have lavet så meget rod i trafikken at du måtte råbe af mig. Mine problemer startede dog lidt før dine - faktisk da det blev grønt og jeg ikke ville stoppe trafikken på trods af mobilens vibrationer i min lomme.

Jeg nødigt i detaljer, men interviewet gik godt på trods af misforståelser om tidsforskel og et råb der kom direkte i britisk radio.

Terse said...

Øeh... Preben, så er du en kvinde!?

Pernille said...

Haha... Terses blog er blevet til Børnenes Trafikhader-Klub...

Nu må I altså huske osse at nyde det gode vejr bare en lillebitte smule, når I kører rundt derude. Men det bruger I måske ikke, den slags?

!-)

Lommen alias Pernille

Terse said...

Vi nyder skam været vejret så ganske, Pernille, når det står lidt sløvt til med andre trafikanter at hade.

Det sidste er naturligvis det bedste.

:o)

Nick said...

Jeg har fra pålidelig kilde, at Preben rent faktisk ER en kvinde. Så den er ikke helt umulig.

I øvrigt havde jeg mig i aftes en samtale om netop de hersens djævlecykler med folk, der rent faktisk ejer dem. Det viser sig, at de egentlig er ret søde mennesker, der godt kan forstå problemerne, de vælger blot at ignorere situationen fuldkommen.

Terse said...

- hvilket gør dem til ikke særlig søde mennesker...

Nick said...

Narj, bare hensynsløse. De er søde nok. Men ligeglade.

Terse said...

- hvilket altså gør dem til ikke særlig søde mennesker, når det kommer til stykket....

Nick said...

Nej, okay, måske ikke. Men du ved jo, at jeg forsøger at se det bedste i mennesker. Lortecykler eller ej.

Terse said...

Og det tjener dig bestemt til ære!

- omend det er en smule naivt...