Tuesday, June 27, 2006

A little less conversation

Der er ikke ret meget der er særlig sjovt lige nu. Nogen ting er onde fordi de er uafklarede, og det er svært at håndtere at det er de altså bare. Andre ting er onde fordi de har vokset sig onde - de mentale barrierer der har rejst sig forekommer uoverstigelige, og det er ikke spor fedt at sidde med fornemmelsen af you broke it, you go fix når værktøjskassen er gået i baglås. De slemmeste ting er onde fordi at sådan er livet nu engang. Det er fanden rend'me satan tæsk'me uretfærdigt, men der er ikke noget at gøre ved det.

Så er der alle de ting der bliver onde, fordi ting af første onde orden trækker overskuddet ud af mig. Situationer som jeg ellers plejer at kunne håndtere på på gavnlig og betimelig facon, går totalt haywire. I ren og skær afmagt løber jeg direkte tilbage i gamle mønstre, for mønstre behøver ikke at være hensigtsmæssige for at være trygge.

Og det bliver kun grimmere fordi jeg har mistet min proportionssans. Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvad der er okay at pisse op og ned af væggene over, og hvad der ikke er. Jeg kan simpelthen ikke kende forskel på en honest mistake og et freudian slip. Jeg kan simpelthen ikke regne ud hvornår jeg skal lade tingene fare, og hvornår det er okay at forfølge dem.

Og så bliver alting meget værre end det i virkeligheden er. Eller også forekommer de ikke nær så slemme som de burde. Jeg ved ikke hvad der er hvad. Jeg aner det virkelig ikke... Jeg vil gerne bede om lidt respit - for der er virkelig ikke ret meget der er særlig sjovt lige nu.

6 comments:

cyclone bill said...

... a little more action please?

Terse said...

Præcis - jeg kommer bare til at fucke please delen op...

Pernille said...

Nej, hvor ville jeg gerne, hvad det her egentlig DREJER SIG OM. Det lyder kompliceret OG interessant. Ku' du ikke benytte dig af din anonymitet og fortælle lidt mere konkret, hvad du tumler med, Terse? Måske jeg og andre ville kunne bidrage med noget. Eller du tænker måske bare højt for din egen skyld og har ikke brug for, at vi andre ved noget mere præcist?

Terse said...

Kære Lomme. Du kommer nok i hu hvad smedens kat døde af, ikke?

;o)

cyclone bill said...

Hey! Jeg ved faktisk ikke hvad smedens kat døde af! (En hammer?)

Terse said...

Sorry, ingen hammer. I sammenhængen ville det også være lige morderisk nok!

- Smedens kat døde af nysgerrighed.

Eller

- Af tak og snak døde smedens kat.