Friday, February 17, 2006

Healthcare & Biotech

Lidt skavanker har man vel altid og en rask tur til den gode doktor med efterfølgende besøg på apoteket skulle kunne kurere det værste. To små piller morgen og aften i en afgrænset periode og vupti alles in ordnung. Der er dog et par forholdregler m.h.t. medicinen:

  1. Man må ikke blive gravid under behandling - Så overhovedet ikke noget problem, en variation over temaet 'ingen arme, ingen småkager'.
  2. Man må ikke udsættes for stærk sol under behandling - Nå jaeh... men den der tur til Zanzibar blev jo heller ikke planlagt sådan i virkeligheden og solarie er da bare SÅ taberagtigt.
  3. Man må ikke indtage mælkeprodukter under behandling - Jamen altså, som i ... OVERHOVEDET? Ingen mælk i kaffen? Ingen ostemadder? Ingen cerealier? Nej, nej, nej, nej, nej... Går SLET ikke! Det er jo det jeg LEVER af!
Update: Ved nærlæsning af indlægsseddel i emballage: ingen mælkeprodukter 2 timer før og efter pilleindtagelse... GUDSKETAKOGLOV - ekstra alarm sættes henceforth til specifik medicinindtagelsesvækning 2 timer før faktisk nødvendig opvågnen. Morgenkaffen er sikret, lettelsen til at tage og føle på!

No comments: