Saturday, September 03, 2005

Travel Fatigue

Familievognene i DSB regi er alene for folk der forbryder sig mod reglementet, og derfor skal straffes ved at sidde i nærheden af andre menneskers klynkende, larmende, snottede unger.

Jeg har ikke noget i mod at rejse - jeg bryder mig bare ikke særligt om de mennesker omkring mig der skal i samme retning. ...eller retteligen - faktisk har jeg ikke noget imod dem som sådan, de er for det meste bare mennesker som folk er flest. Men jeg vil ikke forstyrres, jeg vil ikke tale med nogen, jeg vil ikke være venlig, jeg vil ikke være uhøflig, jeg vil ikke ses, jeg vil ikke lytte til nogen, ikke have at nogen kræver min opmærksomhed. Jeg vil gerne bare være.

Rejsetid er en mærkelig tid. Man skal fra et sted til et andet, i selskab med en flok mennesker man sidder alt for tæt på og som man overhovedet ikke har valgt, og som har en tendens til at drive rovdrift på det faktum at man ikke har den ringeste mulighed for at undslippe deres dårlige ånde, højlydte snorken, ubehagelige parfume eller grimme stemmer.

Jeg vil gerne bare have lov til at koncentrere mig om at komme fra A til B i fred og ro. Derfor sidder jeg altid i hvilekupeen. Dér er man lykkeligt fri for at lytte på fremmede folks ligegyldige halve telefonsamtaler og/eller patetistisk joviale forsøg på at samtale med deres alt for høflige medpassagerer.

..Ja altså, indtil jeg selv får børn og de bliver andre menneskers klynkende, larmende, snottede unger. Så tror jeg nok jeg fortrækker til familievognen. De passagerer der ender dér er selv ude om det.

8 comments:

Kimporator said...

Du får aldrig børn med den indstilling, eller rettere: det BURDE ikke kunne lade sig gøre. Men da du tilsyneladende er kvinde, og tilmed vesteuropæer, kan du vel gå på vandet ligesom alle de andre fordærvede ribs.

Terse said...

Darling - at kunne anskue andres afkom som djævlens yngel, og samtidig være sig bevidst om at ens egne fremtidige poder ikke nødvendigvis vil blive værdsat som man selv kommer til det, har vel ret beset ikke ret meget med forplantningsevnen at gøre.

Kimporator said...

Søde studine, jeg har læst at kvinder foretrækker mænd der elsker børn (eller foregiver det). I kvinder behøver ikke. I behøver i det hele taget ikke præstere ret meget for at opnå jeres mål i tidens europæiske matriarkater..

Måske er jeg den første gnavne gamle mand i dit liv, men tro mig - jeg taler for millioner.

opsummering: Jeg er altså enig med dig. For mig koster det bare. For dig er det nogenlunde gratis.

Terse said...

Aha.. det er sgu nok dér vi går fejl af hinanden; du taler for millioner, jeg taler for mig selv.

Kimporator said...

Hmm, noget indbildsk at tro at man kun taler for sig selv. Så unik er der ingen der er!

Terse said...

Noget indbildsk at tro at man taler for millioner (sic)

Anonymous said...

Jeps, begge dele er faktisk indbildsk, hver på sin måde. Well, fortsæt dine gode fantasier :-)

Terse said...

Det er skam ikke fantasi - jeg bryder mig virkelig ikke om mine medpassagerere når jeg rejser! :o)