Tuesday, November 13, 2012

Bundle of Joy

Vi begynder lige så stille at finde ud af det. Begge to, alle tre, hele familen og mig. Jeg tror efterhånden jeg er landet, selvom det hele selvfølgelig kokser i præcis det øjeblik jeg begynder at føle mig bare lidt kompetent. Lige som jeg tror at nu har jeg regnet det ud, så sker der noget nyt. Og fantastisk. Og noget der bare gør det rigtig svært igen.

Det er mere hårdt end jeg overhovedet kunne have forestille mig på forhånd. Og langt mere vidunderligt og forunderligt end jeg drømte om. Og det jeg troede ville blive vanskeligt er nemt og det jeg troede ville være let er kompliceret.

Selvom moderskabet ikke kom fuldt monteret og jeg lige skulle finde samlevejledningen, er det enkelt: Der er ikke andre end mig der kan være hans mor. Det er på forhånd givet og ingen kan gøre det bedre end mig. Jeg er hans mor, det er ikke spor svært.

Men de andres roller... Hans far og hans søstre for eksempel. De var det jo i for vejen, så jeg regnede ikke med at det kunne være problematisk. Jeg skænkede det end ikke en tanke. Men bare fordi hans søstre er hinandens søstre i for vejen og bare fordi hans far er far i for vejen, så er det jo lige så nyt for dem at være hans far og hans søster som det er for mig at være hans mor.

Men vi finder ud af det. Lige så stille. Det er glimtvis rædselsfuldt, for det meste helt fint og hver dag med øjeblikke af tindrende lykke når han smiler og ler til mig eller hans far og søstre. Fiseprinsen, gylpegøjen, svesken og baryleren, mit godt to måneder gamle, fire et halvt kilo tunge drengebarn af en søn.

8 comments:

cyclonebill said...

:-) !!!!

Terse said...

Ja, lige præcis :-)

SHA said...

Fantastisk dejlig nyhed. Tillykke!

Line said...

Det som cyclonebill og SHA siger.
!

Terse said...

@SHA - tak tak :-) og dejligt at høre fra dig, slår du dine folder noget steds på nettet i disse dage?

@Line - tak og Hej Line :-) Kendes du under et andet alias fra forne tider? ... I have been SO much out of touch!

SHA said...

Nej, jeg lurker kun, skriver ikke.

frkjensen said...

Vidunderligt. Tillykke!!!

Terse said...

Tak og vidunderligt, ja :-) ...og tænk sig han er allerede et halvt år i dag!