Thursday, November 02, 2006

Ubetimelig

Man lærer at passe sin seng når det bliver så mørkt så tidligt. Og når man skal op kl. 06 for at møde på arbejde på et tidspunkt, hvor man har en rimelig chance for at ringe folk op i deres arbejdstid derovre i Asien. Og det hjælper også ret meget ikke at have nogen computer.

Og selvfølgelig var det ikke ham den nuser-nørdede der tog i mod den. Eller ham den kompetente in charge. Eller bare ham den joviale med situationsfornemmelse. Næeh nej, det var skam ham den bebumsede, ildelugtende, dårligt klædte nyansatte som fuckede kvitteringen op først, og derefter printeren alt i mens han beflirtede mig på ucharmerende facon. Lorte karma.

10 comments:

37g said...

Det har altid undret mig at tøser finder det i orden at kræve stuerenhed og pæn tale, når de uden problemer skriver ord som "ham den bebumsede, ildelugtende, dårligt klædte nyansatte som fuckede kvitteringen op først".

Hvorfor har de feminine kryb egentlig fået stemmeret, når ikke engang accepterer medborgernes udtryksformer?

Terse said...

Uhu - jeg vidste ikke at akne, svedlugt og manglende sans for tøj i korrekt størrelse var deciderede udtryksformer... Der kan man bare se.

37g said...

Ordvalget er da en udtryksform. Men jeg må have ramt et eller andet ømt, siden du kommer med en så tåbelig afledning. Det glæder mig. Jeg kan bedst lide når kvindernes skamløse urimeligheder har grænser.

Terse said...

Tror du må arbejde lidt med din sætningskonstruktion så, eller bare generelt udtrykke dig lidt mere klart.

Hvis du nu fortalte mig helt præcist hvad du mener, så kunne jeg evt. svare på det. For jeg forstår simpelthen ikke hvor du vil hen. Og efter 12 timer på arbejde er jeg bare for træt til at tage ansvar for udtrække mening af nonsens.

37g said...

Nonsens? Jaja, så siger vi det. Sov godt, ærteprinsesse.

Terse said...

Sorry, det var uklart: Jeg bruger "nonsens" i betydningen "uforståeligt".

Forklar dig nærmere og præcist. Jeg har for en gangs skyld ikke tid/lyst/overskud til at være ansvarshavende for kommunikationens meningbæring.

cyclone bill said...

Hold da op. Mon ikke I skulle stoppe her?

Terse said...

Altså Cyclone. Nu er Kim og jeg jo gamle venner... Men hvor skulle du også kunne vide det fra?

cyclone bill said...

Nåh, sorry. Det lød bare ikke så venskabeligt!

Terse said...

Næeh, det kan du have ret i, men man skal ikke skue hunden på hårene :o)